BUER, black metal

První kapela, která zde byla doporučena či představena jsou pražští glam metaloví Nasty Ratzs, další v pořadí bude black metalový projekt/kapela z Pardubic a to BUER!
Na to že BUER mají za sebou pravděpodobně pouze 12 koncertů a to většinu v tomto roce, tak na živo působí profesionálně, jak jsem se přesvědčil v říjnu 2016 v Kolíně v klubu U Vodvárků. Report časem bude, možná to bylo nadprůměrným zvukem v klubu, ale i pódiová show byla nejenom na okresní město nadprůměrná. Vonné svíčky dávají vystoupení úplně jiný nádech a profesionální přístup.Chválím BUER za produkování videoklipů. Pokud budete naposlouchávat jejich tvorbu z youtube před plastové reproduktory u svého stolního PC, tak se předem nedivte, že jejich hudba Vám přijde až příliš undergroundová, na živo je opravdu něco jiného. Na to, že tato kapela nemá na svém kontě mnoho koncertů či nahrávek, tak se kolem ní docela živě na těch internetech diskutuje, možná i proto je zde doporučuji. Lepší nějaké emoce, než kdyby byla úplně všem ukradená. ;)
V poslední řadě oceňuji, že lidé tvořící BUER žijí pravděpodobně black metalem, jejich vlastní životní filozofie ovlivňuje jejich tvorbu a že to není jenom divadlo typu Alice Cooper.

Proč se PROTOALBUM nazývá tak zvláštně?
Proč je jedna ze skladeb bez názvu, pouze s číselným označením?
Proč v novém klipu nehraje Utgard?
Proč má PROTOALBUM tak zvláštní zvuk?
Proč BUER na živo zapáchá :-D ?!
A kdo opravdu za kapelou stojí?

Tak BUER na svých bandzone stránkách lákají na aktuální díl ObscuroTV: 





Limitovaní edice kazety v počtu 20 ks zabalené v ohořelém papíru s pečetí s logem kapely.