Dostat necelých čtvrt milionu korun na dotacích od státu anarchistům ze Žižkovské noci nevadí?


Městské části Praha 3 nevadí, že například za rok 2016 podpořilo 60 000 korunami tyto agresivní anarchisty z Žižkovská Noc? Jakými metoda chce tento chlapec dokázat, že skupina Na Rovinu nezahraje v několika stovkách klubů, barů a hospod v Praze? Hrozbou fyzické likvidace? 
Celý post, včetně výživné diskuze jste mohli najít zde, kdyby ho autor trapně nesmazal:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210835802882962&set=a.2098647877620.114077.1588087880&type=3

Fotka uživatele Kdo poslouchá kvalitní muziku!Aneb všichni rockeři a metalisti sem...




















Během pár kliknutí šlo dohledat, že v roce 2016 Žižkovská noc získala dotaci od městské části Praha 3 a to ve výši 60 000 Kč. Z účelu, obsahu a cílů projektu v rámci odůvodňování dotace se můžeme například dočíst : chceme prezentovat Žižkovskou Noc jako místo setkávání bez jakýchkoliv hranic. :D Čekal jsem, že těmto novodobým svazákům a anarchistů v jenom nebudou vadit dotace od jinak nenáviděného státu, ale že to bude v součtu až 240 000 Kč mě celkem překvapilo. Dále v článku uvidíte část prinscreenu (bez jména žádajícího o informace a iniciálů dané úřednice) odpovědi na žádost o svobodném přístupu k informacím podle zákona č. 106/1999 Sb. Městská část Praha 3 zareagovala včas (do 15 dnů dle zákona) a bez jakýkoliv poplatků. Poplatky by znamenaly, že mají v dokumentech bordel, něco zakrývají, případně že se ptám na úplný nesmysl typu kudy létají nadzvukové stíhačky armády ČR na Českem. Zákon 106/1999 Sb. například používají často opoziční strany ať už se to týká obcí, měst, krajů nebo závaznějších situací a tím se dostávám i ke druhému důvodu, proč Praha 3 dostala do datové schránky tuto žádost. Symbolicky upozornit, že nějaký občan se zajímá o financování ŽN, když už si dá tu práci, tak je pravděpodobnost, že něco není v pořádku viz. https://blackcatacombs.blogspot.cz/2016/11/vedeni-mesta-ve-valasskych-kloboukach.html.

stop-multikulti.cz:
"Takže až někde potkáte kapelu Na Rovinu, tak je pošlete do hajzlu. Pokud bych se dostal na místo během jejich koncertu, tak vypínáme zvuk a posíláme ihned z pódia,” napsal ředitel festivalu Dočekal ve svém statusu."
"Kapela nám potvrdila, že dostala pouze 88 Kč. Ve smlouvě má však uvedenou částku 700 Kč. “Celá záležitost je v rukou právníka,” napsali nám. V kauze zřejmě nejde tak o peníze jako o hanobení jména kapely a výzvě k bojkotování jejích vystoupení."

Tato kauza úzce souvisí s článkem 8 DŮVODŮ KVŮLI KTERÝM NEJDU NA KONCERT / FESTIVAL, není to jenom Žižková noc,  Mad Duck booking (punk, hardcore, grindcore), ale i personálně spjaté Heartnoize Promotion (post metal). Až si bude pořadatelka z Full Heart Agency a bývalá spolupracovnice ŽN stěžovat na těch internetech, že není žádná scéna, tak tady je přímo ukázkový důvod. A to se týká všech akcí, kde je good night white pride. Něco na tom bude, proč lidé donekonečna dávají tisíce korun za lístky a dopravu na obrovské koncerty v halách a na letištích místo toho, aby podpořili malé akce.